Το 29ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 17-20 Δεκεμβρίου 2020, σε πλήρη εναρμόνιση με τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τη διεξαγωγή συνεδρίων που εξέδωσαν οι αρμόδιοι φορείς της πολιτείας στις 3 Ιουλίου 2020. Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, με αίσθημα ευθύνης αποφάσισε να διεξάγει το πανελλήνιο συνέδριο της, με φυσική παρουσία συνέδρων και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση (Hybrid Event). Για το λόγο αυτό, μειώθηκαν σε ένα ποσοστό οι παράλληλες συνεδρίες και θα εξασφαλιστούν διαθέσιμες αίθουσες όπου θα γίνεται αναμετάδοση του προγράμματος.
Παράλληλα, το συνέδριο θα μεταδίδεται live στο διαδίκτυο για online παρακολούθηση με εγγραφή.

Σημαντικές Πληροφορίες

  • Στις αίθουσες ομιλιών, στη συνεδριακή έκθεση καθώς και σε όλους τους χώρους του Συνεδρίου (γραμματεία, χώροι επισιτιστικών παροχών) θα τηρούνται όλες οι ισχύουσες διατάξεις και μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.
  • Οι Σύνεδροι, πριν την είσοδό τους στις αίθουσες ομιλιών θα ενημερώνονται για τις διαθέσιμες/κενές θέσεις μέσω ειδικής τεχνολογίας. 
    Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα λάβουν ηλεκτρονικά την κονκάρδα τους e-badge για τη χρήση της κατά τη φυσική τους παρουσία στις συνεδριακές αίθουσες.
  • Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα παραλάβουν ηλεκτρονικά το Τελικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου - e-Program -  και το Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Παρακολούθησης -  e-Certificate.
  • χρόνος παρακολούθησης θα καταγράφεται τόσο από τη φυσική παρουσία των συνέδρων εντός της εκάστοτε αίθουσας ομιλιών, όσο και από το χρόνο της online παρακολούθησης στην πλατφόρμα μετάδοσης.
  • Τα ξενοδοχεία διαμονής των Συνέδρων θα τηρούν αυστηρά τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις των τουριστικών καταλυμάτων.
  • Το προσωπικό του γραφείου διοργάνωσης AFEA SA έχει εκπαιδευτεί πλήρως και πιστοποιηθεί για την προφύλαξη και αυστηρή τήρηση μέτρων πρόληψης από τον SARS-CoV-2 για τον Συνεδριακό Τουρισμό, Εστίαση, Τουριστικά Καταλύματα, Τουριστικά Γραφεία.  

Χώρος Διεξαγωγής Συνεδρίου

Ξενοδοχείο Athens Hilton

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.hiltonathens.gr

Απόσταση από το μετρό Ευαγγελισμός:  4 λεπτά (περπάτημα)

Αίθουσες Συνεδριάσεων: Τερψιχόρη ΑΒ - Σαντορίνη - Θάλεια 1,2

Εκθεσιακός Χώρος: Τερψιχόρη Δ

Χώρος Ηλεκτρονικά Αναρτημένων Ανακοινώσεων (e-posters): Ερατώ

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες διεξαγωγής συνεδρίου:  17-20 Δεκεμβρίου 2020

Προθεσμία υποβολής εργασιών: 16 Οκτωβρίου 2020

Επίσημη Γλώσσα Συνεδρίου

Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η ελληνική. Δε διατίθεται μετάφραση για τις ομιλίες των ξένων ομιλητών.

 

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 17-20.12.2020

Προθεσμία Υποβολής Εργασιών: 26.10.2020

Επικοινωνία

210 3668853, 854, 855
210 36 43 511
info@29pneumonologiko2020.gr

Ακολουθήστε μας