Boehringer Ingelheim
PDF Flyer Π.Χ.Π.

Boehringer Ingelheim

Η Boehringer Ingelheim ιδρύθηκε το 1885 και συγκαταλέγεται πλέον στις 20 κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου. Eίναι μια απο τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο της ερευνας για την ανακάλυψη καινοτόμων φαρμάκων για την αντιμετώπιση της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας και του Ασθματος

H εταιρεία έχει πρόσφατα χαρακτηριστεί ως μια από τις 100 πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο (Thomson Reuters), και συμμετέχει στο πρόγραμμα ερευνών ενάντια στη, Covid 19 όσο και μέσα από προγράμματα συμμαχίας. (Innovative Medicine Initiatives).

H Boehringer Ingelheim πρωτοστατεί και στον τομέα της της βιώσιμης ανάπτυξης. Για το λόγο αυτό, κατά την περασμένη δεκαετία και παλαιότερα, η Boehringer Ingelheim ξεκίνησε πολλά σημαντικά προγράμματα ώστε να αναπτυχθεί με βιώσιμο τρόπο και να καταστεί ηγέτιδα εταιρεία όσον αφορά στις αρχές της πράσινης ανάπτυξης συμμορφούμενη με τη συνθήκη του Κιότο για την προστασία του περιβάλλοντος, αντικαθιστώντας άμεσσα τα προωθητικά αέρια που χρησιμοποιούσε στις συσκευες MDI με προωθητικά αέρια που δεν βλάπτουν το Οζον.

Από το 2010, έχει μειώσει τις εκπομπές Διοξειδίου του άνθρακα  ανά μονάδα σε ποσοστό 33% προσαρμοσμένο ως προς τις πωλήσεις της (που σημαίνει συνολική μείωση του CO2 της τάξης του 15% παρά την αύξηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας). Ανάμεσα στις διάφορες προσπάθειες της για μείωση του αποτυπώματος άνθρακα αξίζει να αναφερθούν τα αυστηρά  μέτρα αποτροπής της μόλυνσης του νερού και του αέρα, τα μειωμένα απόβλητα μέσω νέων λειτουργικών διαδικασιών, και τα πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ενέργειας Από τα συστήματα συμπαραγωγής και ανάκτησης θερμότητας μέχρι τις ενδιαφέρουσες εκστρατείες που ενθαρρύνουν την κοινωνία και τους ασθενείς  να ζουν με τρόπο πιο υγιεινό και με καλύτερη φυσική κατάσταση, η εταιρεία αντιμετωπίζειμε τα θέματα του περιβάλλοντος με τρόπο ρεαλιστικό και ουσιώδη.

Η Boehringer Ingelheim προχώρησε την κοινωνική της ευθύνη στα θεματα του περιβαλλόντος:  Επεκτείνοντας τις φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις στο σχεδιασμό φαρμακευτικών προιόντων.

Η υιοθέτηση της χρήσης από την εταιρεία νέων επαναχρησιμοποιούμενων εισπνευστικών συσκευών   είναι το πιο πρόσφατο της επίτευγμα  στον αγώνα  για ένα περισσότερο πράσινο και καθαρότερο πλανήτη.

Στην Ελλάδα, η εταιρεία είναι παρούσα πάνω από μισό αιώνα. Απο το 1975 λειτουργεί το εργοστάσιο παραγωγής των καινοτόμων φαρμάκων της στο Κορωπί για το οποίο χρησιμοποιεί τα αυστηρα πρωτόκολλα Be Green για την μειωση των ρύπων την αυξηση της ανακύκλωσης και της γενικής προστασίας του περιβαλλοντος.

Η άμεση συνεισφορά της Boehringer Ingelheim στο  ΑΕΠ της Ελλάδας το 2018 ανήλθε περίπου στο 8% της ελληνικής φαρμακευτικής βιομηχανίας. Απασχολεί 545 άτομα, απαρτίζεται από κορυφαίους επιστήμονες και επαγγελματίες του κλάδου με τις απαιτούμενες δεξιότητες, εκπαίδευση και εμπειρία για την προώθηση του οράματός της «Αξία μέσω της καινοτομίας». Πυροδότησε τη δημιουργία πρόσθετων 5.764 έμμεσων και 1.573 άμεσων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, στηρίζοντας έτσι σχεδόν 7.700  θέσεις εργασίας


Boehringer Ingelheim Ελλάς Α.Ε.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 340, ΤΚ 176 73 Καλλιθέα
Τηλ:  +30 210 8906 300
Fax:  +30 210 8983 207
Email Επικοινωνίας: info.gr@boehringer-ingelheim.com
Ιστοσελίδα Εταιρείας: https://www.boehringer-ingelheim.gr 

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 17-20.12.2020

Προθεσμία Υποβολής Εργασιών: 26.10.2020

Επικοινωνία

210 3668853, 854, 855
210 36 43 511
info@29pneumonologiko2020.gr

Downloads

Τελικό Πρόγραμμα

Βιβλίο Περιλήψεων

Ακολουθήστε μας